Nyeste

01 februar 2015

En lysere yttergang!


(Tiden går, og jeg har vært travel med studier og eksamen)

Anyway, gangen vår ble så mye lysere og da naturlig virkende større også. Godt! 
Da mamma var innom i romjulen (vi ble ferdig rett før jul) ble hun den tredje som sa at hun ikke kunne huske at vi har hatt vindu i gangen..! Med andre ord er det liten tvil om at gangen var mørkere og mer oversvømt av yttertøy før forandringen. 



Vi fjernet altså gipsplatene og malte den flotte, gamle veggen som var gjemt bak (hvit) slik som resten av gangen. I tillegg ble det hvite taket malt om igjen med en høyglans maling som også gjorde underverker. 
Nye lister rundt vinduet, langs gulvet og i taket. 



Vi flyttet opphengs-(euro)pallen over til andre siden av vinduet og kjøpte nye knaggrekker som er enkle og fine for ungene å henge fra seg på også, mot hattehyllen vi hadde før med store "knotter" som ungene syntes det var vanskelig å henge fra seg på. 
Nå er ikke det et problem lenger. 
I tillegg har vi fått ekstra plass slik at gjestene også skal finne en ledig knagg. 
Den gamle benken som sto i den innerste gangen og av og til også i stua har fått plass i gangen. Jeg har en liten plan om å snekre en sittebenk med oppbevaring under, men den tid, den tid..! 

Jeg har dårlig med før-bilder av gangen, men tapeten synes såvidt på disse, det gjør også hattehyllen og sittebenken vi hadde der før. Bilder finnes også i det forrige innlegget under "gang/entre". 



Oppussing på budsjett! Lyst og mer orden ble det også. I inner-gangen hvor benken sto sammen med en 4 skuffers kommode har jeg nå fått plass til en 6 skuffers kommode og en stor 8 hyllers Expedit oppbevaring fra Ikea. Man får aldri nok oppbevaring i en gang, i et hus med 4 medlemmer..! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å legge igjen en kommentar eller en liten hilsen,
så vit at jeg setter veldig stor pris på det ♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...